Bm(X)treme fest 2013 láká na zápasy v bahně a hiphopera Paulieho Garanda

Bm(X)treme fest 2013 láká na zápasy v bahně a hiphopera Paulieho Garanda

Historická Telč bude 22.6 hostit již pátý ročník sportovně-hudební akce bm(X)treme fest. Program začíná už dopoledne sportovní částí.

Letos se pojedou všechny BMX kategorie pod záštitou Českého poháru X Cup a kategorie flatland zde bude mít mistrovství ČR. Kromě malých kol se představí i rideři na o něco větších freestyle MTB kolech. Z dalších extrémních sportů bude k vidění skateboarding, trial, ale ani diváci nepřijdou zkrátka a budou si moci zadarmo vyzkoušet jízdu na longboardu či paddleboardu na přilehlém rybníku.

Po vyhlášení výsledků a předání cen následuje hudební část, která se bude odehrávat opět na 2 stagích. Excelent stage bude hostit vycházející hiphopovou star Paulieho Garanda, punk-rockový nářez od kapely zakázanÝovoce, směsku energického ska, punku a cherry rocku v podání The Prague Conspiracy, ale i reggae od Afarastafy.

Vodka 42 blended stage bude pro změnu plná ghetto funku, breaků, D’N’B, hip hopu a další party muziky v podání DJe Nimanda, DJe N’Zyma a DJe Lucky Boye! Pomyslnou třešničkou na dortu večerní části jsou zápasy v bahně! Vstup přes den je zdarma a večerní část je za 200 Kč na místě. Podpořil kraj Vysočina.

Videopozvánka od Paulieho Garanda

Omlouváme se, požadovaný obsah nelze zobrazit...

Pozvánka na zápasy v bahně

Omlouváme se, požadovaný obsah nelze zobrazit...

Více info na:

www.bmxtreme.cz

www.fb.com/bmxtreme.cz

FB událost

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější