Fashion Inspiration: K jaru patří sportovní look!

Fashion Inspiration: K jaru patří sportovní look!

Ať už jdete skutečně běhat, nebo si na velkého sporťáka jenom hrajete, správný výběr oblečení je polovina úspěchu. Co se bude na jaře nosit mezi sportovci, připravil pro Studentu portál Check Czech Fashion.
Foto: Studenta

Spojení sportu a módy bývá občas problematické, neboť spousta "chic" sportovních kousků bohužel postrádá funkčnost. Tento outfit, třeba na běhání, byl vytvořen tak, aby tyto dvě vlastnosti splňoval. Puma legíny s bleděmodrými detaily jsme doplnili o sportovní podprsenku ve stejné barvě, šmrnc celku dodává v poslední době oblíbená baseball bundička, která zahřeje při rozcvičce i odpočinku po sportovním výkonu.

Foto: Studenta

Mějte k dispozici jeans a sportovní kalhoty a hned máte outfit hodící se na více příležitostí.  Tento casual sportovní look se hodí nejen do města, ale třeba na cestu na sportovní trénink. Doplnili jsme jej, stejně jako dámský model, baseball bundou, protože prostě letí bez ohledu na pohlaví. Co se týče obuvi, tu je třeba vybírat opravdu pečlivě. Jen málokteré boty jsou zároveň funkční a esteticky lahodící oku: za kvalitu a design se v tomto případě opravdu vyplatí připlatit a vsadit na osvědčené značky.

Připraveno ve spolupráci s Check Czech Fashion

CCF je originální projekt, jehož úkolem je mapovat módu v ulicích měst ČR a zároveň sloužit jako inspirace a jakási sonda do neustále se vyvíjejícího životního stylu Čechů. CCF mimo jiné podporuje mladé talentované módní návrháře prostřednictvím pravidelných přehlídek. Více informací na www.checkczechfashion.cz. O styling se z projektu CCF postarala Adéla C. Mazánková a fotografie jsou dílem Barbory Drašnarové.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější