FOTOREPORT: Petr Koukal vyzval badmintonisty z VAŠÍ LIGY

FOTOREPORT: Petr Koukal vyzval badmintonisty z VAŠÍ LIGY

Nejlepší český badmintonista a vlajkonoš z Londýna, Petr Koukal, se utkal v sobotu 21.září 2013 s neobvyklými soupeři - zahrál si amatérský turnaj VAŠÍ LIGY. Během čtyřhodinového maratonu v pražském areálu Hamr Braník odehrál postupně osm zápasů s badmintonisty-amatéry. Mimo turnaj byl navíc vyzván ještě na několik dalších setů.

Jedinečnou příležitost zahrát si s naší jedničkou chtěl využít kdekdo, i ti kteří na Petra nenarazili v turnajovém pavouku. Kromě toho rozdal Petr spousty podpisů a fotil se se svými fanoušky. Hrálo se na dvaceti kurtech a turnaje se zúčastnilo na 80 hráčů a hráček v kategorii pokročilých a začátečníků. Turnaj pokročilých vyhrál po finále ve skvělé atmosféře "nečekaně" Petr Koukal, když porazil Radka Vítka. "Byl to skvělý zážitek, zahrát si proti Petrovi. Navíc mi všichni bouřlivě fandili, za každý uhraný míček byl obrovský potlesk, takže paráda. Mám velkou radost i z dresu od Petra, který mi věnoval."

VAŠE LIGA

VAŠE LIGA je největší amatérská liga u nás, kterou hrají převážně studenti. Je určená začátečníkům i pokročilým. Ze sportů si můžete vybrat squash, badminton, tenis a beach volejbal. Kromě celoroční ligy VAŠE LIGA organizuje pravidelně také amatérské turnaje. Více na www.vaseliga.cz

Foto: Martin Kalfař

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější