Koncerty zdarma a party pod širým nebem doplní závod univerzitních osem

Koncerty zdarma a party pod širým nebem doplní závod univerzitních osem

Holandská taneční skupina Kraak & Smaak roztančí páteční večer po závodech Univerziních osem v rámci 100. ročníku Primátorek ČSOB Pojišťovny. Před nimi ještě vystoupí předkapela Atomic-Gigolo.

Jen co dozávodí univerzitní osmy a vyhlásí se jejich výsledky, odstartuje na náplavce Rašínova nábřeží v pátek 7. června od 19.30 hodin koncert předkapely Atomic-Gigolo.

Ta přítomné navnadí na následující vrchol programu, holandskou taneční skupinu Kraak & Smaak. Loňští účastníci pražského festivalu United Islands jsou známou funky-housovou kapelou. Jejich loňské vystoupení na Klubové noci bylo natolik úspěšné, že se kapela chce stále více prezentovat českým fanouškům. Nyní má další z možností. Koncert začne 7. června po 20 hodině přímo na náplavce Rašínova nábřeží.

Foto: Studenta

Afterparty pátečního programu bude v rytmu electro-swingu a romské muziky

Hudebním koncertem na náplavce Rašinova nábřeží páteční program jubilejního 100. ročníku Primátorek ČSOB Pojišťovny neskončí. Kulturní program se přesune do nedalekého P. M. klubu, kde vystoupí DJ Gadjo.cz a DJové z uskupení Malalata Sound System.

Pod příjemně sebeironickým DJským nickem Gadjo.cz se skrývá známá postavička (nejen) pražské klubové a pubové kultury – excentrický, energií nabitý a za všech okolností usměvavý hudební nadšenec Martin Juráček. Už více než dekádu pumpuje taneční vervu do davů na předních českých i evropských festivalech.

Vášeň pro romskou muziku – zejména maďarských olašských Romů – se v něm ostatně přirozeně rozbujela už v dětství ve slovenské Bošáce.

Během dlouhé hudební noci se představí také DJové z uskupení Malalata Sound System, kteří už dlouho učí české studenty tančit v rytmu electro-swingu.

Páteční noc bude dlouhá a zábavná. Rozhodně se máte na co těšit. Více informací najdete na http://www.primatorky.cz/.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější