Někdo na beach, badminton, tenis nebo squash?

Někdo na beach, badminton, tenis nebo squash?

Ahoj sportovci. Jmenuju se Michaela a od října budu hrát beachvolejbalovou ligu. Spolu s parťákem vymyslíme jméno týmu, možná si taky seženeme dresy a vrhneme se na hraní! Chcete taky zažít to sportovní nadšení? Pojďte do toho s námi – začátečníci i pokročilí!

VAŠE LIGA rozjíždí už sedmou sezonu, kde nabízí sportovní vyžití přímo pro tebe. Vybírat můžeš z badmintonu, squashe, tenisu nebo beach volejbalu. Pro to, abys mohl začít hrát, je nutné se přihlásit. Pokud nechceš začínat do úplných začátků a věříš si i na vyšší ligy, zažádej si o divokou kartu. Ta tě posune přímo do tvé úrovně a nic tě nebude stát.

Slyšíš o VAŠÍ LIZE poprvé? Nic se neděje. Představím ti, jak funguje. Sezóna trvá vždy čtyři měsíce a můžeš ji hrát po celý rok. Navíc si vybereš, kdy a kde začneš ligu hrát. Podzimní sezóna začíná v říjnu, jarní v únoru a letní v červnu. Je jenom na tobě, kterou si vybereš, ale... Pokud začneš už teď a vydržíš hrát až do léta, čekají na tebe skvělé ceny!

Ligovné“ je za sezónu pět set korun, to se ti ale brzy vrátí v podobě snížených cen za kurty. Dokonalý servis organizátorů zahrnut. Co se týká domlouvání zápasů, to už tě nic nestojí. Na začátku měsíce (kola) dostaneš kontakty na čtyři hráče a dle svých časových možností si s nimi domluvíš zápas – buď přes náš webový domlouvací systém nebo nově i přes mobilní aplikaci. Nevadí tedy, jestliže máš zrovna nabitý rozvrh anebo pracuješ. Vždy se dá nějak domluvit.

Poměříš síly s českou badmintonovou jedničkou Koukalem?

VAŠE LIGA se snaží uspokojit celou škálu vašich potřeb a tužeb. Pro začátečníky proto nabízí možnost najmout si trenéra za zvýhodněné ceny a pro pokročilé projekt „badmintonové září s Petrem Koukalem“! Ano, přesně s ním, s českou badmintonovou jedničkou si 21. září budete moci zahrát na badmintonovém turnaji v Praze. Navíc zde můžete vyhrát trénink s Petrem a jeho trenérem, bývalou světovou sedmičkou Dickym Palaymou. Přihlašování už probíhá a pokud si chcete čekání na Petra trochu zkrátit, napište mu. Na naší internetové badmintonové poradně (Google+) si až do 25. září můžete psát o rady, jak správně badminton hrát.

Text: Michaela Nováková

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější