O Pohár děkana FJFI 2013 se utkají stovky sportovců. Přihlaste se i vy!

O Pohár děkana FJFI 2013 se utkají stovky sportovců. Přihlaste se i vy!

Pohár děkana FJFI je tradiční květnovou sportovní akcí pro vysokoškolské studenty a studenty posledních ročníků středních škol. Již potřetí se jednotlivé týmy a jednotlivci mezi sebou utkají v turnajích ve futsalu, florbalu, streetbalu, volejbalu a letos nově i ve squashi.

Druhou sváteční středu – 8. května se proto otevřou celá strahovská sportovní hřiště a také sportovní hala Francouzského gymnázia v Praze pro nadšené sportovce z nejrůznějších škol a fakult, aby se poprali o prestižní trofej - Pohár děkana FJFI. Jako doprovodný program můžeme nabídnout beach volejbal, skákací boty Poweriser (obě v ceně startovného), pivní štafetu a samozřejmě muziku a bufet s rychlým občerstvením po celý den.

Přihlašování začíná 1. 4. 2013 pro týmy, které se již v minulosti účastnily, a 8. 4. 2013 pro ostatní (počet týmů je omezen!). Předpokládaná účast je kolem 500 sportovců. Přijďte si zpříjemnit sváteční den, ať už sportem, či pouhým odreagováním se u půllitru.

Foto: Studenta

Program:

8:00 Registrace florbalových týmů a zahájení zápasů ve skupinách (florbal - sportovní hala Francouzského gymnázia v Praze)

8:30 Registrace týmů (fotbal, volejbal, basketbal, squash - Strahov)

9:00 Slavnostní zahájení (Strahov)

9:15 Zahájení zápasů ve skupinách (fotbal, volejbal, basketbal, squash - Strahov)

13:45 Začnou vrcholit zápasy o umístění v basketbalu

14:30 Začnou vrcholit zápasy o umístění ve florbalu (sportovní hala Francouzského gymnázia v Praze)

15:30 Začnou vrcholit zápasy o umístění ve fotbalu a squashi

16:00 Začnou vrcholit zápasy o umístění ve volejbalu

18:00 Slavnostní vyhlášení

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější