Volejbalu vládnou pražští studenti. Hlasuj pro nejvíc sexy hráče!

Volejbalu vládnou pražští studenti. Hlasuj pro nejvíc sexy hráče!

Největší studentský turnaj v plážovém volejbalu se štědrou dotací 500 tisíc korun Patria Direct Beach Open ovládly týmy z pražských univerzit. Vysokoškolské týmy z celé republiky v sobotu bojovaly na prosluněné Ladronce o vysoké prémie. Vše rozhodlo až drama v závěrečném tiebreaku.

Přes pět set hráčů se snažilo dostat sítem osmi kvalifikačních kol do pražského finále. Toho se zúčastnilo osmadvacet smíšených týmů, které se vždy skládaly minimálně ze dvou hráčů a jedné hráčky. A ti všichni předváděli po celou sobotu parádní výkony. Na čtyřech kurtech pražské Ladronky jim k tomu pomáhala skvělá divácká atmosféra, slunečné počasí i motivace tučné finanční prémie.

O tu se nakonec strhl litý boj ve vyřazovacích kláních těch úplně nejlepších. Dokonce i vítězný Jihostroj Radslav, jehož hráči si odnesli nejvyšší odměnu ve výši 300 tisíc korun, musel k triumfu projít přes dvě třísetové bitvy. A samotní hráči byli ze svého úspěchu hodně překvapeni.

Foto: Studenta

„Před turnajem by mě vůbec nenapadlo, že bychom mohli skončit na prvním místě. Konkurence byla skutečně obrovská,“ přiznal kapitán vítězného týmu Jonáš Pešek. I proto neměl se svými spoluhráči ihned po finále jasno, co s vyhranými penězi udělá. „Já si to ještě asi vůbec neuvědomuju,“ dodal Jonáš. Ten ve finále porazil svého kamaráda Vladimíra Edera z týmu Nechytatelní. „Bylo to takový bratrovražedný souboj. Vše ale proběhlo v přátelském duchu,“ upozornil Jonáš. Poražený finalista získal 100 tisíc korun, bronzová trojice Něžných Oveček pak brala 40 tisíc korun.

HLASUJTE NA STUDENTĚ O NEJVÍC SEXY VOLEJBALISTU TURNAJE!

V galerii pod článkem najdeš fotky volejbalistů, kteří se finále účastnili. Dej svůj hlas tomu, který se ti nejvíc líbí!

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější